Jeg modtager en fejl ved tilslutning af VPN. Hvad gør jeg?

Her er et par ting, du kan prøve, når du har problemer med at tilslutte:
  1. Hvis du har et sikkerhedsprodukt på din enhed, bortset fra BullGuard, skal du muligvis indstille programmet til at springe over BullGuard VPN-applikationen og mapperne.
  2. Kontroller, om du kan tilslutte til en anden server.
  3. Kontroller, om du kan tilslutte TCP i stedet for UDP eller omvendt.
  4. Kontroller, om du har Kill Switch aktiv og prøv den modsatte mulighed.
  5. Genstart/Reboot din enhed.
  6. Log ud og ind igen på programmet.
  7. Geninstaller/Reparer VPN-applikationen.
  8. Kun Windows: Flush dit netværk ved hjælp af Diagnostikværktøjet, som du kan finde i indstillingerne for BullGuard VPN-applikationen.
Hvis du har prøvet alt ovenfor og det stadig ikke fungerer, kan problemet være en driverkonflikt, der skal eskaleres. Det bedste råd, vi kan give, er at kontakte vores supportafdeling for at få en supportmedarbejder til at hjælpe dig med problemet.