Antivirus-modul oversigt

Plugin tilgængelig med

Antivirus og Antispyware afhænger af en kombination af forskællige scan motorer med et højt opdatering frekvens, som gøre dette til et vitalt komponent for at holde din computer miljø sikker og fri for virus.

Antivirus og Antispyware er sammenkoblet til ét modul med 2 komponenter, så det bliver lettere at bruge:

• - realtids (On Access)-scanningstjeneste: En proaktiv komponent, der kan tilpasses, og som kontrollerer filerne på computeren, når enten operativsystemet eller programmer forsøger at få adgang til dem.
  •
  • - On Demand-scanningstjeneste: en reaktiv komponent, der bruger scanningsprofiler til at kontrollere filer, når du kører dem.

En kort oversigt over Antivirus funktioner

De vigtigste Antivirus funktioner er tilgængelige fra     knappen i Antivirus kassen. De tillader dig at køre de scanninger du ønsker, og få adgang til Antivirus-indstillinger.

Hurtig scan: Denne scanningsprofil kontrollerer de placeringer på din computer, der normalt angribes af virus. Den kontrollerer for rootkits og scanner også registreringsdatabasen og alle de kørende processer og midlertidige filer, der er gemt på computeren.

Fuld scanning: Dette er en fuld profil, der vil scanne alle filer på alle harddiske. Scanningstiderne afhænger af din computers ydelse, antallet af lagerenheder, filtyper, og hvor meget plads, der indeholder data.

Tilpasset scanning: top 5 brugerdefinerede Antivirus Profiler er også tilgængelige fra denne liste. Du skal blot vælge en af dem til at starte scanningen. Du kan oprette dine egne profiler ved at følge denne guide.

Karantæne: Her kan du gennemgå alle de filer, som er blevet sendt i karantæne af Antivirus. Du kan enten slette de inficerede filer eller gendanne enhver fil, som er blevet sat unødvendigt i karantæne - et tilfælde af såkaldt 'falsk positiv'.

Indstillinger: Åbner et nyt afsnit, hvor du kan konfigurere On Access-modulet, vælge de elementer, der skal scannes, ændre avancerede indstillinger og beslutte, hvad Antivirus skal gøre, når det registrerer en trussel.

Hvis du klikker på processlinjen som kommer frem når scanningen er i gang, vil du blive omdirrigeret til Meddelelsecentralen > Igangværende fanen.