Antivirus-advarsler

Infektionsadvarsler

Hvis On Access-motoren finder inficerede filer, vil der der blive vist et pop op-vindue, der fortæller, hvad antivirus har gjort ved dem. BullGuards reaktion på en virus afhænger af, hvordan første og anden handling er konfigureret.

Hvis infektionen flyttes til karantæne, kan du klikke på det understregede karantæne-link, og BullGuard viser vinduet Karantæne. Du kan læse mere om, hvordan du håndterer karantenen fra karantænevejledningen.

For at lukke pop op-vinduet skal du klikke på Luk. Hvis nu det er flere meddelelser i kø, skal du sætte hak i Anvend for alle og klikke på Luk. Dette vil lukke alle Antivirus meddelelser som venter.

Knappen Flere detaljer vil vise flere oplysninger om den inficering, som BullGuard standsede, f.eks. virusnavn, nøjagtig filsti og den proces, som forsøgte at åbne den inficerede fil.

I det sjældne tilfælde, hvor Antivirus ikke kan behandle en inficering på stedet, anbefaler vi, at du bruger muligheden Kontakt support for at bede om hjælp, enten via e-mail eller live chat.

Advarsler for Behavioural Detection

Hvis du har aktiveret Behavioural-programmet, kan du modtage pop op-meddelelser om programmer, der kører på computeren. Sortlistede programmer (registreret malware), der bliver blokeret automatisk, mens andre programmer bliver flaget som mistænkelige.

Pop op-meddelelsen viser den eksekverbare fil.

Hvis du klikker på karantæne, flyttes den eksekverbare fil til BullGuards karantænemappe. Filen slettes fra sin oprindelige placering.

Rapporter falsk-positiv: den sender processen til os for analyse. Detektionen blive fjernet hvis vores tester viser at det drejer sig om et falsk-positiv.

Flere detaljer: Viser yderligere oplysninger om den eksekverbare fil som f.eks. sti, sikkerhedsrisiko og proces-id (procesidentifikationsnummer).

Du kan også se, hvorfor BullGuard blokerede filen (hvilke politikker, der forårsagede, at Antivirus markerede den som mistænkelig):

- Ændringer af Windows-registreringsdatabase

- Oprettelse af filer på følsomme/beskyttede områder i operativsystemet

E-mail-advarsler

Antivirus-realtidsbeskyttelsesprogrammet holder også øje med både indkommende og udgående e-mails. Det vil lade dig vide, hvornår det forhindrer en virus, der er indeholdt i en e-mail-meddelelse, i at inficere computeren.

Luk: lukker meddelelsesvinduet.

Flere detaljer: vil vise flere oplysninger om den inficering, som BullGuard standsede, f.eks. virusnavn, afsenders e-mail-adresse og den proces, der åbnede den bestemte e-mail (dit e-mail-klientprogram).