Antivirus rapporter

Afsnittet Antivirus rapporter er et arkiv, der indeholder alle rapporter fra nuværende og tidligere scanningsaktiviteter og On Access detektion. Ved at kigge i den kan du få en idé om computerens aktuelle tilstand.

Hvis du er en mindre erfaren bruger, er scanningsrapporterne vigtige, når du beder om hjælp fra vores supportteam. Med alle rapporterne på et sted er det nemt at identificere startpunktet for inficeringen og at se, om den kan være forårsaget af anden tilknyttet malware. Det er vigtigt for BullGuard at kunne gennemgå logfilerne for at give præcise fjernelsesinstruktioner.

Antivirus Rapporter

Igangværende: viser aktuelle scanninger. Du kan se status på scanning, afbryd den mildertidigt eller stoppe den helt. Du kan også klikke på en nuværende scanning for at se hvilken element bliver scannet i øjeblikket.

Aktivitet: Dette afsnit indeholder listen over alle logfiler fra tidligere scanninger. For at åbne et specifikt logfil, du skal klikke på den for at udvide den. Du vil kunne se et kort oversigt af scanningen. For yderligere information omkring scanningen, klik på knappen Vis logfil. Du vil kunne se et vindue med rapporter detaljer: alle fundne infektioner ved scanningen, hvordan Antivirus prøvede at neutralisere dem og hvilke scanningsindstillinger blev anvendt.

Du kan se beskrivelsen for hvert i fanen nedunder.

Fanen Resultater

Fanen Resultater opstiller alle de inficeringer, som BullGuard registrerede under scanningen og meddeler dig, hvordan det har behandlet dem. For hvert tilfælde vil BullGuard give dig oplysninger om inficeringsnavn, -type og -sti. I højre rude kan du se, hvordan BullGuard behandlede den inficerede fil, og hvilke handlinger der blev gennemført.

Fanen Scanningsparametre

Ved at klikke på fanen Scanningsparametre kan du se de indstillinger, der blev brugt til scanningsprofilen.

Filer Sprunget over

Listen over Filer Sprunget over indeholder de filer, der ikke blev scannet. Årsagen til en fil, der springes over i BullGuard-scanningen, kan være en af følgende:

- Filen er krypteret og er derfor ikke tilgængelig.
    - Filen er beskyttet med en adgangskode.
    - Et andet applikation blokerer filen. For eksempel kan andre sikkerhedsprogrammer blokere en fil, hvis den er inficeret, for at holde din computer beskyttet.

Nogle af filerne, som operativsystemet bruger, kan ikke fås adgang til, da de er beskyttet mod ekstern adgang.

Fanen Systemoplysninger

Vil vise bestemte detaljer for den lokale computer (Windows-version, RAM-mængde) og for det installerede BullGuard-program (primært modulversionering).

Fanen Statistik

Giver oplysninger om den generelle scanningsaktivitet, f.eks. scanningsdato, medgået scanningstid, antal scannede filer, antal filer, der er sprunget over, antal inficeringer og gennemsnitlig scanningstid.