Scanningsprofiler

Alle On Demand-scanningsaktiviteter er baseret på profiler, som angiver bestemte scanningsparametre, f.eks. filtyper, scanningsplaceringer, standardhandlinger og scanningsdybde. For at køre den ønskede profil skal du klikke på rullemenuen  i Antivirus-boksen og vælge den. Scanningen starter automatisk.

Hurtigscan profil

Denne scanningsprofil kontrollerer computer steder, der normalt er omfattet af virus. Det vil kontrollere for rootkits samt scanne registreringsdatabasen, alle kørende processer og midlertidige filer gemt på din computer.

Fuld scanning profil

Dette er en komplet profil, der vil scanne alle filer på alle harddiske. Scanningstiderne afhænger af din computers ydeevne, antallet af lagerenheder, filtyper, og hvor meget data, du har gemt.

Brugerdefineret scanningsprofil

En tidsbesparende alternativ, der giver dig mulighed for at scanne bestemte mapper eller drev, du benytter hyppigt, uden at scanne hele computeren. For at oprette en brugerdefineret scanning profil skal du følge med denne vejledning.