Sikkerhed til PC Guider

Find al den hjælp, du har brug for, med detaljerede vejledninger til de forskellige aspekter af BullGuard-beskyttelse

Avancerede sikkerhedskopieringsindstillinger

 

Avancerede sikkerhedskopieringsindstillinger, som kan åbnes ved Backup rul-ned menuen  > Administrer Profiler knappen > Hvordan fanen, gør det muligt at tilpasse din profil yderligere ved at tilføje bestemte funktioner som f.eks. kryptering, versionoplysninger og pakning af sikkerhedskopi.

 

 

Advanced_Settings

 

 

 

Synkroniser min backup: BullGuard leveres med en synkroniseringstilstand, som fungerer sammen med den planlagte sikkerhedskopiering.

 

Synkroniseringstilstanden kan hjælpe dig med at spare plads på sikkerhedskopieringsdrevet ved at slette gamle filer, som du også har slettet på computeren. Det er specielt anvendeligt, hvis du bruger sikkerhedskopien til at gemme dine arbejdsfiler - på den måde har du kun den nyeste version på sikkerhedskopieringsdrevet i stedet for gamle udgaver.

 

Værktøjstip: ved at svæve musen over indstillingen vil den vise flere detaljer.

 

 

 

 

 

ExclamationMarkVIGTIG

 

Hvis du kommer til at slette en fil på din computer og har aktiveret "Synkroniseringstilstand", vil Bullguard, når den planlagte sikkerhedskopiering starter, også slette filen fra sikkerhedskopieringsdrevet.

 


 

Komprimer min sikkerhedskopi: Alle dataene på onlinesikkerhedskopieringsstedet bliver komprimeret for at optage mindst mulig plads.

 

Hvis du åbner dit sikkerhedskopieringsdrev ofte og har brug for, at filerne er tilgængelige, kan vi ikke anbefale brug af dette valg.

 

Værktøjstip: ved at svæve musen over indstillingen vil den vise flere detaljer.

 


 

Krypter min sikkerhedskopi: Som standard bliver overførslen til vores sikkerhedskopieringsdrev krypteret for at give maksimal sikkerhed for de data, du sender til vores servere. Når du markerer dette valg, krypteres dataene på vores servere imidlertid med en adgangskode, som kun du har adgang til.

 

Værktøjstip: ved at svæve musen over indstillingen vil den vise flere detaljer.

 

 

ExclamationMarkVIGTIG

 

Hvis du ved et uheld glemmer din adgangskode, mister du dine filer, da du ikke vil kunne hente dem.BullGuard-medarbejdere har ikke adgang til din private krypteringsadgangskode, hvilket betyder, at vi ikke kan nulstille den.

 


Kryptering af filnavn: Som standard, er denne mulighed aktiveret og vil kryptere navnet på filerne.

 

Værktøjstip: ved at svæve musen over indstillingen vil den vise flere detaljer.

 

Var dette til hjælp?