Indstillinger for backup-filter

Finjuster sikkerhedskopieringsprofilerne

Backup-filter er en funktion, der hjælper dig med at finindstille dine backup-profiler og yderligere tilpasse dem ved at udvide dit søgeområde og stadig kun inkluderer bestemte filer eller mapper. Du kan således spare plads ved kun at udføre backup på en bestemt mængde filer.

Brug af filterindstillinger

Filter vinduet kan kun åbnes, når man opretter eller redigerer en sikkerhedskopieringsprofil. Du finder denne mulighed nederst på skærmen, hvor du vælger de filer, der skal udføres backup på ( Rediger funktionen fra Hvad fanen ).

Choose_Location

Under listen med profilens indhold finder du knappen Vælg filter, hvor du kan udelade bestemte elementer fra de filer og mapper, som du vil udføre backup på. Formålet med filtret er også, at du kun behøver at udføre backup på den type filer eller mapper, som du har brug for, uden at det tager for længe eller optager for meget plads.

Filattributter-filteret sætter dig i stand til at konfigurere de filer, der skal udføres backup på, afhængigt af størrelse eller oprettelses-/ændringsdato.

Filter_Attrib

Større end:sætter dig i stand til udelukke filer, der er større end den angivne størrelse.

Mindre end:lader dig udelade filer, som er mindre end den angivne størrelse.

Uændret i forhold til sidste: Giver brugeren mulighed for at udelukke filer, der ikke er blevet ændret i det angivne tidsinterval.

Uændret siden: lader dig udelade filer, som ikke er ændret i det angivne tidsinterval.

Navne filteret anvendes til at udelukke bestemte fil- eller mappenavne fra sikkerhedskopiering (f.eks. hindre BullGuard i at sikkerhedskopiere mapper med navnet Søndag eftermiddag eller Kilde, som indeholder store filer for at spare plads på sikkerhedskopieringsdrevet). Tilføj et nyt navn ved at klikke på +, og brug – til at fjerne det.

Filter_Names

Filtret Filtyper sætter dig i stand til at udelade bestemte filer fra backup eller kun at inkludere bestemte filtyper og lade programmet ignorere resten af filerne. Du kan bruge enten Udelad eller Medtag filtypefilter, men ikke begge to samtidig.

Filter_Types