Backup dine data

BullGuards hovedsikkerhedskopieringsfunktion, hvor brugere kan oprette sikkerhedskopieringsprofiler, køre dem eller redigere dem.

Du kan foretage backups for standard Windows-placeringer sammen med tilpassede filer eller e-mail-backup-profiler, f.eks. for at Dokumenter mappen, Billeder, Musik, Videoer og Desktop.

Til opsætning af dit backup-profiler, klik på   menu knappen fra Backup boxen inde fra hoved programmet og vinduet og vælg Administrer Profiler. Dette vil tage dig til profiler oversigtsside. Hvis du allerede har en oprettet profil, kan du vælge den på listen til venstre og ændre sine indstillinger fra højre del af vinduet.

Ellers skal du følge nedenstående trin for at oprette en ny backup profil.

Trin 1

Når du har trykket på Tilføj Profil, du vil kunne se feltet hvor du kan skrive ind profilens navn. Klik på Tilføj for at oprette profilen.

BG_Wiz_Intro

Trin 2

Vælg den type data, du vil bruge til backup ved at markere hvert boks i højre side, fra Hvad fanen.

Bemærk, at når du vælger flere datatyper, vil BullGuard oprette en separat profil til hver. Når du vælger Dokumenter, Billeder, Musik, Videoer eller Skrivebord, vil BullGuard også se efter filer på operativsystemets standardplaceringer. Hvis du har lagret filer på andre placeringer, som du vil bruge til backup, skal du vælge muligheden Andre filer eller mapper og tilføje dem manuelt ved at klikke på Rediger knappen ved siden af funktionen.

Backup_Wizard2

Rediger: Denne knap vil åbne et nyt vindue, så du kan redigere egenskaberne for backup-profilen.

Backup_Wizard3

Rediger: tillader dig at se hvilke filer og mapper der er inkluderet i backup profilen, samt at fjerne eller tilføje nye emner.

Edit_Profile2

Tilføj: Åbner et nyt vindue, hvor du kan vælge filer eller mapper, som du vil inkludere i backup-profilen.

Vælg filtre: Sætter dig i stand til at definere særlige filtre, så BullGuard kun foretager backup af den type filer og mapper, der er brug for, hvorfor du sparer tid og plads.

Trin 3

I dette trin skal du vælge den destination, som filerne skal sikkerhedskopieres til, fra fanen der hedder Hvor.

Sikkerhedskopieringen kan gemmes på DropBox, One Drive eller Google Drive, på en CD/DVD, på den lokale computer (normalt på en ekstern harddisk) eller på en netværksplacering.

Sikkerhedskopiering af filer på Dropbox, One Drive eller Google Drev kræver en konto hos dem. Hvis du ikke har en, kan du oprette det gennem BullGuard Backup grænsefladen.

Bemærk: Trinene herunder er omtrent de samme for One Drive og Google Drive.

Et browservindue åbnes, og du bliver spurgt om dine Dropbox-kontooplysninger.

Så snart er du logget på, bedes du tillade BullGuard adgang til Dropbox.

Du får en bekræftelsesmeddelelse i browser og også på selve BullGuard programmet

Du kan nu lave en sikkerhedskopi af dine filer på Dropbox gennem BullGuard.

Trin 4

Alle sikkerhedskopiering profiler kan startes manuelt når det er passende for dig eller de kan planlægges til at starte sikkerhedskopiering af vigtige dokumenter regelmæssigt og dermed modvirke tab af informationer. Dette kan gøres inde i Hvornår fanen.

Aldrig, jeg starter den selv – Du skal køre denne profil manuelt for at sikkerhedskopiere oplysningerne.

Jeg ønsker at vælge et skema – Du kan indstille profilen til at køre automatisk med faste tidsintervaller. Det sikrer, at alle oplysninger i profilen bliver sikkerhedskopieret regelmæssigt.

Trin 5

De avancerede sikkerhedskopieringsindstillinger (fanen Hvordan) giver dig mulighed for yderligere at tilpasse din profil ved at tilføje specielle funktioner, såsom kryptering, versionering og sikkerhedskompression. Du kan læse mere om de tilgængelige indstillinger her.