Backup/gendan

I Indstillinger > Backup sektionen du kan vælge om BullGuard skal køre planlagte backup eller gendanne backup. Du kan også vælge Administrer Profiler vinduet for at tilføje ny backup profiler eller rediger indstillinger for de nuværende profiler.

Flyt  skift til enten TIL eller FRA position for at slå den planlagt  Backup module opgave til eller fra.

For at lære hvordan du kan oprette eller redigere din nuværende profile, venligst brug det følgende guide.