Gendan dine data

Gendannelse af sikkerhedskopierede informationer

Funktionen Gendan dine data/Hent giver dig mulighed for at hente de informationer du har gemt på backup og kopiere dem tilbage til deres oprindelige placeringer, eller til et andet sted på din maskine.

Hvis du vil gendanne oplysninger, vil du nødt til at gå gennem en gendannelse Guide, der giver dig mulighed for at vælge den type oplysninger, placering og det sted, hvor du vil have de filer tilbage til. Guiden kan let startes ved at klikke på knappen Gendan dine data fra Backup menu i det primære BullGuard vinduet.

Gendannelsesvejledning: Gør det muligt at hente alle sikkerhedskopierede filer til computeren fra sikkerhedskopieringsdrevet eller fra lokalt sikkerhedskopierede filer (cd / dvd'er eller fra lokale eller netværk stier). Vejledningen er enkel og let at bruge, og hentningstiden afhænger kun af den mængde data, der skal hentes, og af netværksforholdene (for filer, der er sikkerhedskopieret online).

BK_Main

Trin 1

Når du klikker på knappen Gendan dine data/Hent vil du blive bedt om at vælge den placering, hvor filerne er tidligere blevet bakket op - sikkerhedskopieringsdrev eller lokal (en cd / dvd eller et lokalt / netværkscomputer eller drev). Klik på Næste, når du vælger den korrekte placering.

Trin 2

Hvis du har valgt en lokal / netværkscomputer eller driver, skal du gå til placeringen af backup.

For filer, der er sikkerhedskopieret ved hjælp af Dropbox/OneDrive/Google Drive, skal du godkende din Dropbox/OneDrive/Google Drive-konto og dernæst bladre frem til filens/filernes placering.

Klik på Næste for at fortsætte.

Trin 3

I det næste vindue, skal du vælge de filer og mapper, du vil gendanne. Klik på Næste, hvis du er færdig med at vælge de data, til at genoprette.

Trin 4

I det næste skærmbillede skal du vælge en placering, hvor at placere de hentede filer. Klik Start-knappen for at få BullGuard hente dine filer.

Du må ikke afbryde hentning processen, indtil den er færdig. Når Gendannelse er færdig vil du blive underrettet i Meddelelsecentralen > Backup > Aktivitet sektion.