Firewall Indstillinger

Dette afsnit sætter dig i stand til at definere, hvordan Firewall-programmet styrer trafikken på computeren, når den har forbindelse til en netværk. Det indeholder avancerede modultilpasningsvalg, som sætter dig i stand til at indstille modulet til at matche dine egne sikkerhedsbehov eller din netværkskonfiguration.

Den kan åbnes fra BullGuards grænseflade, ved at klikke på menu knappen   i Firewall sektionen og ved at vælge Indstillinger.

Opret automatisk regler for kendte programmer: gør det muligt for Firewall at oprette en regel for hvert program, der findes i 'Kendt applikation' database. Firewall viser kun en pop-up-meddelelse i nederste højre hjørne af skærmen, der giver dig besked om, at et program automatisk har tilladt at oprette forbindelse til internettet.
Vis udelukkende vigtige meddelelser: hvis markeret, vises kun vigtige meddelser.

For at få adgang til Firewalls underafsnit skal du klikke på knappen Avanceret fra øverste højre hjørne af vinduet.

Send de godkendte og de afviste programmer til BullGuard for at få dem analyseret: gør det muligt for brugere at uploade den eksekverbare fil til BullGuard-serverne, hvilket hjælper BullGuard med at opbygge en bedre liste over pålidelige kontra ikke-tillidelige applikationer.

Aktivér eller afbryd Firewall beskyttelsen: Sætter dig i stand til at aktivere eller deaktivere Firewall-programmet.

Ved at klikke på Avanceret vil du får følgende mulighed:

Sikkerhed: Sætter dig i stand til at tilpasse Firewall-angrebsregistreringssystemet, tilføje hoster, der er tillid til, som bliver fritaget fra denne kontrol og administrer Firewall-regler.

Sikkerhedsindstillinger

Information til stede i fanen Sikkerhed er direkte relateret til beskyttelse mod netværksangreb tilbudt af BullGuard firewall. Valgene i denne fane giver dig mulighed for at tilpasse firewallangrebseregistreringen til dine netværksspecifikationer.

Aktivér detektering af angreb: Vil aktivere eller hindre BullGuard firewall i at blokere netværksangreb. Det anbefales altid at holde dette valg aktivt.

Svar på pingen: Aktiverer ping-svar i dit netværk (nyttigt til at teste forbindelsen mellem computere). Det tilrådes at forlade denne indstilling ikke markeret, medmindre du har en bestemt grund til at aktivere den.

Bloker automatisk indtrængende: For hvert opdaget angreb kan du indstille Firewall til at blokere kildens IP i en bestemt tid. Standardværdien er 300 sekunder.

Konfigurer: Åbner vinduet Blokerede Hosts, hvor du kan se og redigere listen over blokerede værter.

Blokeringsperiode: Angiver blokeringsperioden i sekunder.

Troværdige hosts: I de sjældne tilfælde af "falsk positiv" angrebdetektion, når en legitim computer er blevet blokeret af Firewall, kan du vælge at fjerne denne IP-adresse og føje den til listen over troværdige hosts og således undtage denne IP fra fremtidig kontrol af Firewall-angrebssystem.

Alarmer til indtrængningsdetektion

Hvis angrebdetektion er aktiveret, vises hver gang intrusionsdetekteringssystemet registrerer et netværksangreb, en pop-up-meddelelse i skærmens nederste højre hjørne.

Klik her for flere detaljer vil vise flere oplysninger om netværksangreb BullGuard er stoppet, såsom angrebsnavnet, angriberens IP, angrebet port og begivenhedstid.

Firewall logfiler

Firewall-logfiler kan fås ved at vælge sektionen Firewall i Meddelesescentre og få adgang til fanen Aktivitet.

Aktivitet: Dette afsnit indeholder en liste over alle logfiler fra tidligere Firewall-begivenheder, såsom opfangede eksekverbare filer eller blokerede netværksangreb. For at åbne en bestemt logfil skal du klikke på den for at udvide den. Du vil kunne se en kort oversigt over begivenheden. Klik på knappen Flere info for mere information. Denne handling åbner et nyt vindue med rapportoplysningerne: