Netværksaktivitet

Fanen Aktivitet viser dig en oversigt over de aktuelle programmer, som overvåges af BullGuard og deres tilstødende netværksforbindelse.

Det er brugbart at overvåge, hvilke programmer der bruger din internetforbindelse. Du vil også være i stand til at se, hvor mange forbindelser og protrokoller et bestemt program bruger.

For at finde de Netværk aktivitet sektionen, åbn BullGuard, klik på   knappen fra Firewall sektionen og vælg Netværksaktivitet.

Du kan se et programs tilknyttede forbindelser ved at holde musen hen over det.

Program: Viser navnet på programmet, ikke navnet på den eksekverbare fil, du har tilføjet i firewall'en.

Lokal: IP-adressen på den computer, programmet er installeret på.

Fjern: Destinationscomputeren (IP-adressen) på det programmet/forbindelsen.

Bemærk: Højreklik på et program og vælg af Undersøg applikation... åbner et browservindue, der viser den eksekverbare placering.