Velkommen til BullGuards Sikkerhed til PC Hjælp

De nedenståennde hjælp filer indeholder detaljerede oplysninger om hvordan de eksisterende BullGuard moduler til PC virker og også trin-for-trin vejledninger for at bruge dem.

Hvordan kan du identificere hvilket BullGuard produkt du har købt:

• Log ind på Min konto sektionen med dit BullGuard brugernavn og password.
  • Tjek Mine abonnementer sektionen for at finde ud hvilket sikkerhedsprodukt du har på din konto.

Den nedenstående tabel oplyser hvilke moduler er tilgængelige og med hvilken produkt pakke:

Antivirus -
Firewall - -
Backup - -
Secure Browser - -
Vulnerability Scanner -
Parental Control - -
Pc Tune Up - -
Identity Protection - -
Home Network Scanner - - -
Game Booster -
Support