Administrér BullGuard installationer

Trin 1

Få adgang til din BullGuard konto herfra og log ind med dit brugernavn og adgangskode.

Trin 2

Rul ned til Aktive Installationer afsnit. Det ser ud som her:

Trin 3

Fra listen kan du slå de BullGuard-installationer, du har brug for, til eller fra ved at klikke på skyderen Slå til/fra (den grønne skyder, der er markeret på ovenstående skærmbillede).

Hver post på listen viser Enhedsnavn på den computer, hvorpå den pågældende installation af BullGuard sidst blev registreret.

Du kan bruge det tilsvarende Enhedsnavn og IP-adresse til at matche Installationer fra din konto til aktuelle computere.

For at finde Computernavnet, skal du højre-klikke på Computer ( Windows 7/ 8 /10 ) og vælge Egenskaber. I de nye vinduer det åbner op du vil kunne finde Computer/PC Navn.

Trin 4

Prøv at logge ind igen ved at indtaste din brugernavn og adgangskode på den computer du ønsker at aktivere BullGuard.