Sikkerhed til PC Guider

Find al den hjælp, du har brug for, med detaljerede vejledninger til de forskellige aspekter af BullGuard-beskyttelse

System krav

  • Understøttede operativsystemer: kun Windows® 10, 8.1, 8, 7 servicepakke 1

    Andre systemkrav:
    Hukommelse: Min. 1 GB RAM.
    850 MB ledig harddiskplads.
    Internetforbindelse: Opkaldsminimum
    Territoriedækning: Identitetsbeskyttelse er kun tilgængelig for beboere i Storbritannien, USA, Canada, Danmark, Irland, Tyskland, Østrig, Finland, Italien, Norge, Polen, Sverige, Tyrkiet, Holland og Schweiz.

Var dette til hjælp?