Hvad er Identites Sikkerhed

Plugin tilgængelig med

Log ind på din konto

BullGuard Identity Protection er en web-baseret service som advarer dig om tyveri, tab eller  afsløring af dine finasielle og personlige data. Den tillader dig indtaste alle dine kredit kort og bank konto oplysninger, navn, adresse, og andre informationer for at blive overvåget.

Identity Protection vil derefter fortsat overvåge weben, sociale netværk og online kriminelle og hacker kommuniteter for at detektere  enten om  de finansielle eller personlige oplysninger du har oplyst med  løber et risiko for  afsløring eller tab.

Hvis en af de overvågede informationer bliver lokaliseret vil du modtage en advarsel med informationerne om hvor de blev fundet og hvilken handling du skal foretage dig . For flere informationer om advarsler  besøg venligst Advarsel Guiden.