Hvordan aktiverer man Identity Protection

Du kan opsætte Identitty Protection ved at følge de nedenstående trin for trin instruktioner:

1.    Hvis du har en BullGuard program  installeret skal du åbne den og trykke på Gå til Min Konto knappen fra Identity Protection boxen. Eller bare tryk på den  næste linkfor at få den  rette Min Konto sektionen på vores hjemmeside.

2.    Log på med din BullGuard brugernavn og password for at nå til Identity Protection sektionen.

Bemærk: Denne fane er synlig kun hvis Identity Protection er tilgængelig i dit opholdsland. Identity Protection er kun tilgængelig i disse lande:

•     • Storbritannien
  •     • USA
  •     • Canada
  •     • Danmark
  •     • Irland
  •     • Tyskland
  •     • Østrig
  •     • Finland
  •     • Italien
  •     • Norge
  •     • Polen
  •     • Sverige
  •     • Tyrkiet
  •     • Schweiz
  •     • Holland

3.    Klik på 'Aktivér Identitets beskyttelse' for at blive omdirigeret til IDnotify portalen. Din Identitets Beskyttelse portalen vil blive aktiveret automatisk.

For at lære hvordan du kan  tilføje andre oplysninger til overvåvning, besøg venligst  Tilføj oplysninger Guiden.