Hvordan tilføjer man oplysninger til Identitets Beskyttelse

Når du har aktiveret Identity Protection, kan du starte med at tilføje oplysninger du ønsker at overvåge på følgende måde:

1.    Log på  Min konto sektionen ved at bruge din BullGuard brugernavn og password.

2.   Klik på 'Identitets Beskyttelse' knappen for at blive omdirigeret til IDnotify portalen.

3.    Vælg fanen ´'Internet Overvågning' for at tilfæje de detaljer du ønsker at beskytte (Personlige, Finansielle eller Kontakt) ved at trykke på 'Tilføj' knappen, som er tilgængelig for hver kategori.

Bemærkning: Du kan tilføje  så mange indgange som du ønsker for hvert  Oplysning Type, bortset fra fødselsdags datoen – du kan  kun have en registreret fødselsdags dato.

Oplysningerne du har tilføjet vil der søges efter når du først indtaster dem og derefter  efter hvert 24 timmer.