Hvordan ændrer man på oplysninger

For at ændre oplysningerne du har indtastet før, følg venligst de næste trin:

Bemærk: hvis du ændrer dit navn, adresse eller andre informationer, anbefaler vi  at du beholder  de gamle oplysninger registreret så Identity Protection også kan overvåge dem. Der kan stadig blive fundet af tyvere og de kan bruge dem imod dig.

1.    Log  på Min Konto sektionen ved at bruge din BullGuard brugernavn og  password.

2.   Klik på 'Identites Beskyttelse' knappen for at blive omdirigeret til IDnotify portalen.

3.    Vælg 'Hjem' fanen og rul ned indtil 'Redigér overvågede oplysninger' knappen er tilgængelig.

4.    Klik på knappen 'Redigér overvågede oplysninger' og tilføj / rediger de detaljer, du vil beskytte.