Identitets Beskyttelse Advarsler

Når en af de  overvåget oplysinger bliver lokaliseret vil du få en email på den emailadresse du har registreret som dit BullGuard brugernavn.

For at tjekke  dine informationer  og se hvilken handling  Advarslen anbefaler, følg venligst de næste trin:

1.    Log  på  Min Kontot sektionen ved at bruge din BullGuard brugernavn og password.

2.    Klik på 'Identites Beskyttelse' knappen for at blive omdirigeret til IDnotify portalen.

3.   En liste med notifikationer vil være tilgængelig under fanen "Hjem".

4. Tryk på knappen + (/ ikon) for at få adgang til yderligere detaljer for hver notifikation

Bemærk: Hver notifikation leveres med yderligere oplysninger om de næste trin, du skal tage for at sikre, at dine personlige oplysninger er sikre.