Hovedskærm

Når BullGuard er installeret og kører på computeren, kan du åbne det og bruge dets forskellige funktioner til at scanne computeren, foretage backup af filer til en sikker placering, konfigurere Forældrestyrings-profiler eller konfigurere Firewallen, så den matcher dit netværks sikkerhedsbehov.

Bemærk: alle funktioner vil være synlige uanset hvilket BullGuard produkt du har købt, men de vil ikke alle være funktionelle. Du kan altid aktivere de gråtonede plugins ved at bruge Opgrader funktionen fra en af de deaktiverede funktioner.

BullGuards hovedskærm giver hurtig adgang til programets hovedfunktioner og Indstillinger, hvor du kan vælge, hvordan de forskellige moduler opfører sig og fungerer på computeren. I hovedvinduet i BullGuard finder du også anbefalinger til handlinger, som du kan udføre for at forbedre computerens sikkerhed.

I forhold til dine præferencer kan du have BullGuard vinduet maximeret eller som lille skærm ved at klikke på    knappen oppe i højre på programmet.

Hovedvinduet indeholder følgende 2 vigtige funktioner:

• Adgang til hver moduls vigtigste handlingerfra knappen    i deres respektive bokse.
  • Oplysninger om hver moduls tilstand - problemer eller fejl vil blive vist i form af en tekst meddelelse i moduls boks. Farven og ikonet vil også ændre sig, afhængigt af problemet.
  • Meddelelses overlejringen signalerer tilstanden af programmet som er beskrevet nedenunder. Klik på Se rapport hvis denne mulighed findes for at gå til Meddelelsecenter og udføre den krævende handling.
    • betyder høj sværhedsgrad - enten er der opstået en fejl, eller der kræves en handling fra dig, og det er vigtigt at du tager dig tid til at undersøge den
    • betyder medium sværhedsgrad – du skal forestage en handling som ikke er så kritisk
    • betyder ingen eller lavt sværhedsgrad – handlingen er blevet fuldført uden problemer og der kræves                  ingen input fra dig

BullGuard værktøjslinjen indeholder:

• Knappen Opdatér som du kan benytte til at hente manuelt de seneste opdateringer, hvis dette ønskes.
  • Knappen Indstillinger, hvor du kan ændre indstillinger for alle BullGuards moduler
  • Meddelelsecentralen hvor du kan får adgang til handlinger som er i gang og forskællige rapporter til alle moduler.

I nederste venstre hjørne af hovedmenuen, du kan finde dit BullGuard brugernavn og programets version.

Under hovedværktøjslinjen, du finder følgende 2 muligheder:

• Knappen Support som omdirigerer dig til vores Support side, hvor du kan kontakte os fra.

• Knappen Shop som vil omdirigere dig direkte til vores online butik.

Du finder oplysninger og forklaringer omkring alle moduler fra den nedenstående sektion:

Antivirus: Tager dig til Antivirus modulen, hvor du kan oprette tilpassede scanningsprofiler, scanne din computer med en af de prædefinerede profiler eller gennemgå og styre filer i Karantæne.

Firewall: Klik på denne knap for at gå til Firewall modulen, hvor du kan redigere regler, gennemgå netværksbegivenheder eller se i dine Firewall-logfiler,hvis du skal finindstille modulet yderligere, så det stemmer overens med dine netværksindstillinger.

Sårbarheder: Denne modul sætter dig i stand til at gennemse listen med forældet software, der repræsenterer en potentiel fare for computerens sikkerhed.

Backup: I dette afsnit finder du Backup-modulet, som du kan oprette profiler til at foretage fjern-backup af vigtige oplysninger til offentlige back-up udbydere såsom Dropbox, OneDrive eller Google Drev eller lokalt på et eksternt harddisk.

Forældrestyring: Dette afsnit indeholder Forældrestyrings modulen, der hjælper dig med at styre dine børns onlineadfærd. Det sætter dig i stand til at konfigurere profiler, så du kan definere de programmer, de kan bruge på computeren, hvilke websteder de kan åbne, eller om de kan bruge computeren eller internetforbindelsen.

Hjemmenetværksscanner: Registrerer nye netværksforbindelser, overvåger nye enheder, som forsøger at oprette forbindelse til dine netværk, og giver dig en oversigt over alle de nuværende eller tidligere forbundne enheder, samt udpeger dem, som eventuelt kan gøre dit netværk udsat for eksterne trusler.

PC Tune Up: I dette område finder du PC Tune Up modulen, der bruges til optimering af computerydelsen.

Game Booster: Denne funktion sætter dig i stand til at definere BullGuards adfærd, når der spilles.

Identity Protection: tjenesten bliver brugt til at overvåge personlige, finansielle og kontakt oplysninger på Internet.

Secure Browser:
en brugerdefineret browser, der tilbyder brugerne en mere sikker måde at surfe på Internettet og en mere sikker platform til at foretage online betalinger.

VPN: dedikeret flise i BullGuards hovedprogramvindue, der gør det muligt for brugerne at interagere med VPN-produktet på forskellige måder: køb / prøv, hvis du ikke har et betalt abonnement for VPN-produktet og Forny / Installér / Åbn / Tilslut hurtigt, hvis du har et betalt abonnement.