Brug af BullGuard Sikkerhed til PC med et andet brugernavn

Alle konti opbevares i vores database, hvortil BullGuard vil oprette forbindelse og læse abonnementsoplysningerne. Afhængigt af dit abonnement får du enten adgang til alle moduler i BullGuard-programmet eller kun til bestemte moduler, som f.eks. Antivirus eller PC Tune Up.

Denne vejledning viser dig, hvordan du kan logge på dit aktuelle abonnement:

1. Opret forbindelse til internettet.

2. Dobbeltklik på ikonet BullGuard i systembakken (nederst til højre ved siden af uret):

3. Klik på Indstillinger og derefter tryk på Generelt:

Den påloggede bruger vises i afsnittet Skift bruger og på startsiden på BullGuard-grænsefladen.

4. Klik på knappen Skift bruger.

5. Indtast dit gyldige BullGuard-brugernavn og din adgangskode, og tryk dernæst på knappen Log ind på BullGuard.

Bemærk: I tilfælde af at adgangskoden blev ændret eller nulstillet, er det nødvendigt at logge på igen med de nye kontooplysninger som beskrevet ovenfor.

Brug knappen BullGuards Politik om personlige oplysninger til at læse om vores indhentning af personlige data og politik om databehandling.