Meddelelsecentralen

Meddelelsecentren giver adgang til funktioner som er i gang og Rapporter for alle BullGuards moduler. Den kan åbnes på følgende måder:

• - klik på knappen  i øverste højre hjørne at skærmen.

• - klik på en moduls processlinje i Hoved vinduet.

• - ved at vælge Rapporter eller Logfiler fra rul-ned  menuen i hvert modul.

Hvis nogen handlinger er i gang du vil kunne se (x) hvor x er en tal ved siden af Alle kategorien og ved siden af de moduler som udfører handlinger i øjeblikket.

Igangværende fanen

Hvis du klikker på en kategori med (x) ved siden af det vil vise handlingen der er i gang. Du kan pause det ved at klikke påMain18-knappen eller stoppe den ved at klikke Main19.

En højreorienterede pil ved siden af en post betyder, at det kan udvides til at afsløre mere information ved at klikke på statuslinjen.

Aktivitet fanen

Viser alle handlinger som blev fuldført uden fejl og som ikke behøver input fra din side.
For at se enkelthederne i en handling skal du blot trykke på det punkt, du ønsker at se, og dernæst trykke på knappen Se detaljerAdministrer eller Slå til for at få vist, hvilke handlinger der er mulige.

Anbefalinger fanen

Viser alle scanninger som blev fuldført uden fejl og som ikke behøver input fra din side og ikke-essentielle plugins som er slået fra. For at se enkelthederne i en handling skal du blot trykke på det punkt, du ønsker at se, og dernæst trykke på knappen Se detaljerAdministrer eller Slå til for at få vist, hvilke handlinger der er mulige.

Advarsel fanen

Viser advarsler som holder af plugins eller abonnemetets status og tillader dig til at udføre de nødvendige handlinger for at fikse dem.

Kritisk fanen

Registrerer alle fejl og de essentielle sikkerheds plugins som bliver deaktiveret. Det er højt anbefalet at du foretager en handling så snart du ser en kritisk meddelelse og kontakter vores Support Team hvis du ikke selv kan ordne problemet.

Nogen indgange vil også have de følgende indikatorer som du skal tage hensyn til:

• betyder høj sværhedsgrad - det er enten sket en fejl eller en handling kræves af dig og det er vigtig at tage tid til at kigge på det.

• betyder medium sværhedsgrad - handlinger kræves af dig, men det er ikke kritisk.

UGENTLIGE RAPPORTER

Den Ugentlige Rapporter sektionen fra venstre side af Meddelelsecenteren giver detailierede informationer fra aktivitetet BullGuard plugins foretager for en tidshorisont for 7 dage.

WeeklyReport

Hvis du klikker på hver af graferne, får du flere oplysninger i boksen fra den nederste del af skærmen. For at gennemse forskellige uger skal du bruge knapperne Forrige rapport og Næste rapport.