Oversigt over indstillinger

Afsnittet Indstillinger giver hurtig adgang til alle de valgmuligheder og funktioner, der findes til modulerne i BullGuards Sikkerheds for PC programmer.

Her kan du:

• - aktivere eller deaktivere funktioner
  • - aktivere eller deaktivere hvert BullGuard-modul
  • - ændre adfærden for hvert BullGuard-modul

Hvert modul har Basic og Avanceret indstillinger.

Afsnittet Generelt: Giver dig adgang til indstillinger, der styrer hele programmet og sætter dig i stand til at styre din konto eller ændre opdateringsparametre.

Afsnittet Antivirus: Giver adgang til BullGuard On Access-modulindstillinger. Disse indstillinger sætter dig i stand til at tilpasse, hvordan BullGuards realtidsovervågning fungerer og opfører sig, og hvilke elementer der scannes.

Afsnittet Firewall: Gør det muligt for dig at tilpasse den måde, Firewall overvåger netværkstrafik, og angive tærskelværdier for angrebsregistrering og -prævention. Det gør det også muligt for dig at tilpasse firewall-programmet til at køre med netværket i tilfælde af, at det har brug for bestemte tilpasninger.

Afsnittet Forældrestyring: Giver dig mulighed for at angive de elementer, der overvåges af programmet, og vælge, hvordan BullGuard rapporterer eventuelle begivenheder på den overvågede konto.

Afsnittet Sårbarhedsscanner: Sætter dig i stand til at indstille planlagte scanninger for sårbarheder i de installerede programmer.

Afsnittet Backup/gendan: Gør det muligt at aktivere/deaktivere den planlagte backup eller gendanne dine filer.

Afsnittet PC Tune Up: Her kan du slå elementer til/fra, som Optimeringsmodulet automatisk optimerer, slå planlagt optimering til/fra og slå automatisk spilregistrering og -optimering til/fra.

Afsnittet Hjemmenetværksscanner: Her kan du redigere listerne over overvågede og ignorerede netværk og sætte en tidsramme for sletning af inaktive enheder fra netværket.