Advarsler i Forældrestyring

Advarsler om computeradgang

Hvis dit barn forsøger at bruge computeren uden for de forudindstillede timer, vises en pop op-meddelelse, der giver ham besked om, at han ikke kan logge på lige nu. Klik på knappen OK for at lukke vinduet.

Advarsler om programbegrænsning

Når dit barn forsøger at åbne et onlinemeddelelsesprogram, som du har blokeret, vises et pop op-vindue, der fortæller ham, at BullGuard har blokeret det program i at få adgang til internettet.

PC_App_Alert2

Når dit barn prøver at køre et program, som du har blokeret, vises et pop-up vindue, der fortæller at handlingen blev annulleret. Klik på OK for at lukke vinduet.

Advarsler om indholdsfiltrering

PC_blocked_URL

Når dit barn forsøger at åbne et websted, der indeholder upassende indhold, vil browseren blokere webstedet og vise en advarsel, der fortæller, at webstedet er blokeret.

Klik på Gå tilbage for at vende tilbage til det foregående browservindue.

Advarsler om kontrol af personlige oplysninger

PC_blocked_URL2

Når dit barn forsøger at dele personlige oplysninger, vil browseren blokere webstedet og vise en advarsel, der fortæller ham, at han ikke kan sende disse data online.

Klik på Gå tilbage for at vende tilbage til det foregående browservindue.