Oversigt over PC Tune Up & Game Booster

Plugin tilgængelig med

Hovedfeltet for modulet PC-optimering giver adgang til hovedfunktionerne via knappen  .

På grund af årsager, der er relateret til grafiske brugergrænseoveflades begrænsninger, kan den flise, der er reserveret til dette modul, i samme tilfælde også vise Game Booster.

Game Booster: Giver dig mulighed for at spille spil uden tab af ydeevne og afbrydelser og samtidig ikke gøre nogen kompromiser med din pc's sikkerhed. For en komplet beskrivelse af dette modul, se Game Booster Guide.

Optimer: Scanner og fjerner midlertidige filer, logfiler, ødelagte registeringsnøgler, for at beholde din computer ren og beholde den i kørende tilstand.

Oprydningshjælper: Bedre computerstyring og let frigøring af plads, til at få kontrol over din lagerplads.

Dubletfiler: Let identifikation og sletning af duplikerede filer på disken. Når en kopi af en fil er identificeret, vil guiden vælge til sletning de nyeste dubletter og beholde den oprindelige. Du kan dog manuelt vælge hvilken version skal beholdes, for hver eneste fil.
Startstyring: giver et intuitivt overblik over de applikationer, der starter automatisk ved opstart.

Indstillinger:

• Basic: slår den automatiske PC Tune Up scanning Til eller Fra.
  • Avanceret: vælg hvad skal PC Tune Up scanning søge efter og fikse automatisk.

Introduktion af PC Tune Up

PC Tune Up er en velkommen tilføjelse til BullGuard Sikkerhed til PC-suiter, der vil hjælpe dig med at holde computeren i rigtig god stand. Modulet vil scanne computersystemet og finde alt, der får det til at køre langsommere, f.eks. overflødige programmer, ødelagte data eller ikke nok plads på harddisken.

Hvorfor er der brug for PC Tune Up?

BullGuard PC Tune Up er en kontinuerlig automatisk tjeneste, der undersøger computeren, så den bliver hurtigere, mere pålidelig og mere effektiv. Der er flere ting, som sænker farten over tid:

• Midlertidige internetfiler, der er overført, når du surfer på nettet
  • Midlertidige Windows-filer, der oprettes ved programinstallation eller af kørende programmer
  • Ubrugte eller ødelagte Windows-registreringsdata, som er registreringsdatabasenøgler, der ikke længere er bundet til programmer eller drivere fra computeren
  • Registry defragmentation, som omstrukturerer registreringsdatabasen ved at fjerne unødvendig plads (ikke nødvendigt for SSD'er)
  • Unødvendige eller gamle Windows hukommelse dumps og logfiler som er oprettet hver gang et program lukker ned eller hver gang din system har problemmer og kræver at rapporten skal sendes til Microsoft.
  • Tøm din Papirkurv for at hjælpe dig med beholde computeren ren ved et enkelt tryk.
  • Deaktivér unødvendige programmer fra opstart for at øge systemets ydeevne.

Tune Up-modulet vil hjælpe dig med at finde disse elementer, der gør computeren langsomt, og rette dem, så systemet kører med fuld hastighed.