Startstyring

Denne funktion er en del af PC Tune Up modulet som viser programmerne der automatisk starter op når Windows loader. Denne function kan være nyttig for at forbedre din computers startup tid eller for at  tjekke for programmer der sløver lastning processen.

For at få adgang til Boot Manager  skal du  klikke   menu knappen fra PC Tune Up kassen som vises inde på BullGuard hovedmenu vinduet.  Når rullemenuen kommer frem, vælg Boot Manager:

PTU15

Hvis du ikke har brugt modulet før vil du blive spurgt om at genstarte computeren som vist I billedet nedenunder.

PTU16

Efter genstart åbn BullGuard programmet og klik direkte på Boot Manager knappen fra PC Tune Up sektionen.

PTU17

Du skal vente nogle få minutter indtil processerne bliver analyreset og indtil der kommer et grafik frem.

PTU18

I Boot Manager vinduet kan du altid bruge “Slå Boot Manager til for næste genstart” valgmuligheden som findes oppe i højre hjørne af vinduet.

Efter analyse processen er færdig vil et vindue magen til den du kan se neden under komme frem:

PTU19

Programmerne kan også blive delt i 2 kriterier (for at dele dem klik på Program rækken):

• Vis alt -  alle programmerne vises (vil inkludere Windows tjenester)

• Vis kun redigerbare– kun programmerne hvor status kan blive ændret vises

PTU20

Der er 2 hoved rækker: Program og Starttidslinje. Program rækken viser alle tjenester/programmer der starter med Windows.

Starttisdslinje rækken viser en grafisk representation af startup skæmaet for programmer på din computer. Hold markøren over rækken der tilsvarer et program for at se den øjeblikelig CPU forbrug.

For flere detaljer om et specielt program/tjeneste fra Program rækken skal du bare holde markøren over den og du vil se en gennemsnit af  CPU forbruget og den samlet tid det tog for at loade.

Programmerne der er understreget, kan man godt interagere med . Hvis du vil det skal du køre markøren  på et af de programmer/tjenester fra højre hjørne og højre klikke den og så vil der komme 2 valgmuligheder frem: Slået fra eller Forsinket som vist nedenunder.

PTU21

Slået fra valgmuligheden – programmet vil ikke starte med Windows, men du kan stadig starte programmet manuelt. Denne valgmulighed vil forbedre computerens start hastighed men du skal starte programmet manuelt hvis du har brug for den.

Forsinket valgmuligheden – programmet vil starte med Windows, men kun efter alle Windows processer og tjenester er helt loaded. Det vil forbedre Windows startup tidsplan og det vil også starte programmet automatisk.