Oprydningshjælper

Denne funktion er en del af PC Tune Up modulen som giver dig en synlig oversigt med en liste over alle mapperne der befinder sig på din computer samt deres præcise størelse og indhold. Dette kan være hjælpsom når du har brug for at beslutte hvordan du vil rense og organisere dine filer.

For at få adgang til Oprydningshjælper skal du klikke på   menu knappen fra PC Tune Up funktionen som du kan se på BullGuard vinduet på forsiden. Når rullemenuen kommer frem, vælg Oprydningshjælper:

PTU22

Som du kan se på billedet nedenunder, Oprydningshjælper vil åbne og vise mapperne der befinder sig på dit hard drive:

PTU23

Anbefalet Oprydning - fjerner alle unødvendige filer og mapper, såsom trash filer og mapper, logfiler, caches og midlertidige filer. Papirkurv knappen vises, når markøren er placeret over afsnittet.

Store Filer – den øverste indgang vil vise alle filerne som befinder sig på din computer og som har et størelse der overskrider 500MB.

Cirkeldiagram – cirkeldiagrammen viser øjeblikeligt hvad de største mapper og filer er fra den aktuelle emne du har valgt, og farverne vil matche dem fra listen i højre side. Hvis du kan se et felt  på cirkeldiagrammen som hedder “Andet”, bemærk venligst at det refererer til det resterende indhold fra den valgte emne, som viser den samlet størelse.

Indhold listen – Du kan browse gennem indholdet ved at udvide mappen med hjælp af de små grå pile i venstre side af mappernes navne. Hvis den valgte mappe indholder en stor nummer af filer, skal du bruge scrollbaren I højre side af vinduet for at kunne se helle listen.

Vis funktionen – I højre side af den valgte fil/mappe størelse vil du kunne se et lille øje ikon. Denne ikon giver en hurtig adgang for den valgte emne: klik på øje ikonet for at åbne den præcise fil/mappe placering.

Når en partition løber ud af plads (har mindre end 1Gb tilgængelig), vil BullGuard vise en notifikation: "Du løber ud af disk plads på (drev_navn): [Åbn Cleanup Hjælper] [Ignorer]"