Dubletfiler

Denne funktion er en del af PC Tune Up-modulet, og det giver dig mulighed for at finde kopier af dine filer på harddisken. Dette kan være nyttigt, når du skal rydde op og organisere dine filer.

For at kunne få adgang til de duplikerede filer skal du klikke på     menuknappen fra PC Tune Up boksen der vises i BullGuard hovedmenuen. Når rul-ned menuen vises, skal du vælge Dubletfiler:

Mens søgningen er i gang, vil en animeret vindue, der viser antallet af dubletter fundet vises:

Så snart er søgningen færdig, vil rapporten Dubletfiler åbne og vise alle duplikerede filer der er større end 10 MB:

Når en kopi af en fil er identificeret, vil guiden vælge til sletning de nyeste dubletter og beholde den oprindelige. Du kan dog vælge manuelt hvilken version skal beholdes for hver eneste fil, afhængig af dine behov.

Gruppering hjælper dig til at se, hvor meget plads hver kategori af filer tager.

Dubletfiler identifikation afhænger af filens indhold, derfor filer de har forskellige filnavn men det same indhold vil blive korrekt identificeret.

For at fjerne dubletter, tryk på "Slet" knappen. Et vindue, der viser fremskridt og de slettede filer vil blive vist.

For filer, der ikke kan fjernes, vil årsagen blive vist (filen er i brug eller beskyttet) samt med en "Prøv igen" knappen.

Hvis der ikke findes dublerede filer, vil guiden vise denne information sammen med en anbefaling til at køre Oprydninghjælper scanning gennem en meddelelse vindue: