Ret fundne problemer

I dette afsnit kan du gennemgå de problemer, du fandt under den sidste scanning, og vælge de elementer, som BullGuard skal rette.

Du kan åbne denne afsnit ved at klikke på Meddelelsecentrale knappen Main14 fra BullGuards grænseflade, vælg PC Tune Up i venstre side og tryk på Aktivitet.

Du vil have et synligt Administrer knap for scanningerne der er blevet udført som kræver yderligere handlinger. Du skal blot klikke på dem for at udvide dem.

Hvert problem, der kræver din opmærksomhed vil have en anbefalet handling på højre hånd, som du kan klikke på for at løse problemet eller modtage flere valgmuligheder. For indgangen med ranbefalinger Administrer, har du lov til at vælge præcis, hvad du ønsker at fjerne eller deaktiver.