PC Tune Up indstillinger (Avanceret tilstand)

I dette afsnit kan du konfigurere Tune Up-funktioner som bliver automaitsk fikset. For at åbne det du skal klikke på    knappen fra PC Tune Up sektionen og vælge Indstillinger > Avanceret.

Rens caches til alle større browsere : Når dette er aktiveret, vil BullGuard rydde op alle midlertidige Internet filer fra din computer. Placeringen af denne mappe afgøres af Windows-indstillingerne.

Rens Temp-biblioteket i Windows: Når dette er aktiveret, vil BullGuard rydde op Midlertidige Windows Filer mappen fra din computer. Placeringen af denne mappe afgøres også af Windows-indstillingerne.

Rens brugerens Temp-biblioteket: Når dette er aktiveret, vil BullGuard rydde op i Temp mappen fra din computer. Placeringen af denne mappe afgøres også af Windows-indstillingerne.

Tøm papirkurven: Når dette er aktiveret, vil BullGuard slette alle de filer fra Papirkurven. Placeringen af denne mappe afgøres også af Windows-indstillingerne.

Slet hukommelses-dump-filer: Når dette er aktiveret, vil BullGuard slette alle memory dump filer Windows oprette når systemet fejler. Placeringen af denne mappe afgøres også af Windows-indstillingerne.

Slet crash-dump-filer: Når dette er aktiveret, vil BullGuard fjerne hukommelsesdumpfilerne, som Windows opretter i tilfælde af et systemnedbrud. Placeringen af denne mappe afgøres også af Windows-indstillingerne.

Slet Windows-logfiler: Når dette er aktiveret, vil BullGuard slette alle memory dump filer Windows oprette når et program fejler og logfilen bliver sendt til Microsoft, uden at blive slettet efterfølgende. Placeringen af denne mappe afgøres også af Windows-indstillingerne.

Defragmenter registreringsdatabasen: Når dette er aktiveret, vil BullGuard defragmenter Windows registere.

Slet ugyldige genveje: Når dette er aktiveret, vil BullGuard tjekke for og slette alle ugyldige genveje.

Slet app-filer fra tredjeparter: Når dette er aktiveret, vil BullGuard tjekke for og slette alle ubrugte filer fra tredjeparters apps.

Slet midlertidige Windows Defender-filer: Når dette er aktiveret, vil BullGuard fjerne de midlertidige filer, som Windows Defender danner, når det opdaterer sig selv. Placering af denne mappe bestemmes af Windows-indstillingerne.