Kør PC Tune Up

Trin 1

Du kan køre en PC Tune Up scanning, ved at klikke på Optimer, fra BullGuards grænseflade ( hvis Optimer ikke er standard, tryk på knappen     og vælg den fra listen ) .

Trin 2

Skanningen starter op i et nyt vindue og statulinjen kan ses til venstre.

Annuller: du kan benytte denne knap til at stoppe skanningen.

Trin 3

Så snart skanningen er afsluttet, BullGuard vil fortælle hvor meget plads kan det frigøres ved at fjerne unødvendige filer.

Denne symbol betyder det er noget som kræver din opmærksomhed:

Browser cache oprydning: du skal lukke alle dine browsere ned for at kunne fjerne alle filer

Windows oprydning: filer som ikke er markeret til at blive slettet.

Defragmenter registeringsdatabasen: Når dette er aktiveret, vil BullGuard defragmenter Windows registere.

Ugyldige genveje: fjerner genveje til filer eller netværksplaceringer, som ikke længere eksisterer på computeren.

Oprydning i browser cache: Når dette er aktiveret, vil BullGuard rydde op alle midlertidige Internet filer fra din computer. Placeringen af denne mappe afgøres af Windows-indstillingerne.

Windows-oprydning: når slået til, BullGuard vil fjerne unødvendige filer på din computer. Du kan trykke på understregede kvota for at åbne Windows Oprydning Indstillinger. På denne måde vil du få mulighed for at medtage eller udelukke bestemte filer fra oprydning.

Appfiler fra tredjeparter: når det er slået til, BullGuard kan fjerne unødvendige filer dannet af andre programmer. Denne funktion vil ikke fjerne  eller afinstallerer programmer fra computeren, fordi kun unødvendige filer er blevet valgt.

Windows Oprydning Indstillinger:

Temp-biblioteket i Windows: Når dette er aktiveret, vil BullGuard rydde op Midlertidige Windows Filer mappen fra din computer. Placeringen af denne mappe afgøres også af Windows-indstillingerne.

Brugers Temp-bibliotek: Når dette er aktiveret, vil BullGuard rydde op i Temp mappen fra din computer. Placeringen af denne mappe afgøres også af Windows-indstillingerne..

Systemfejl hukommelse dump-filer: Når dette er aktiveret, vil BullGuard slette alle memory dump filer Windows opretter når systemet fejler. Placeringen af denne mappe afgøres også af Windows-indstillingerne.
Crash-dumps: Når dette er aktiveret, vil BullGuard fjerne hukommelsesdumpfilerne, som Windows opretter i tilfælde af et systemnedbrud. Placeringen af denne mappe afgøres også af Windows-indstillingerne.

Windows-logfiler: Når dette er aktiveret, vil BullGuard slette alle memory dump filer Windows oprette når et program fejler og logfilen bliver sendt til Microsoft, uden at blive slettet efterfølgende. Placeringen af denne mappe afgøres også af Windows-indstillingerne.

Windows Defender midlertidige filer: når det er slået til, BullGuard kan fjerne alle midlertidige filer som Windows Defender danner hver gang den opdaterer sig selv. Windows bestemmer hvor mappen placeres hen på computeren.
Papirkurv: Når dette er aktiveret, vil BullGuard slette alle de filer fra Papirkurven. Placeringen af denne mappe afgøres også af Windows-indstillingerne.

Valgte filer til oprydning: den plads, der vil blive frigjort efter de filer, der er markeret til sletning, bliver slettet.

Samlet potentiale ved oprydning: samlede plads, der kan frigøres, ved at føje flueben i alle bokse fra oven.

Gem indstillinger for andre scanninger: gemmer dine præferencer og anvender dem på alle efterfølgende scanninger.

Trin 4

Når du har besluttet dig hvilke filer skal fjernes, kan du trykke på “ Optimér min PC “ knappen.

Oprydningen vil tage alt mellem få sekunder og flere minutter, afhængig af mængden af filer som skal fjernes. Du får en rapport til sidst.

Yderligere oprydningsmuligheder

Systemgendannelse: her kan du fjerne en eller flere systemgendannelsespunkter.

Dvalefil ( størrelse ): giver muligheden for at slette dvalefilen

Valgfrie Windows-tjenester: her kan du deaktivere valgfrie Windows tjenester for at kunne gør opstarten hurtigere.

Andre funktioner:

Dubletfiler: Denne funktion er en del af PC Tune Up-modulet, og det giver dig mulighed for at finde kopier af dine filer på harddisken. Dette kan være nyttigt, når du skal rydde op og organisere dine filer. Du kan få adgang til vejledning for denne funktion her.

Oprydningshjælper: Denne funktion er en del af PC Tune Up modulen som giver dig en synlig oversigt med en liste over alle mapperne der befinder sig på din computer samt deres præcise størelse og indhold. Dette kan være hjælpsom når du har brug for at beslutte hvordan du vil rense og organisere dine filer. Du kan få adgang til vejledning for denne funktion her.

Opstartsprogrammer: I dette afsnit, du får overblik over de programmer der starter op ved Windows opstart og du kan også deaktivere unødvendige programmer eller forsinke disse programmer, til at først starte efter Windows er stratet op, for at øge Opstartsprocessen. Du kan få adgang til vejledning for denne funktion her.

Startstyring: Denne funktion er en del af PC Tune Up modulet som viser programmerne der automatisk starter op når Windows loader. Denne function kan være nyttig for at forbedre din computers startup tid eller for at  tjekke for programmer der sløver lastning processen. Du kan få adgang til vejledning for denne funktion her.