Windows opstartsprogrammer

I dette afsnit, du får overblik over de programmer der starter op ved Windows opstart og du kan også deaktiver unødvendige programmer eller forsinke disse programmer, til at først starte efter Windows er startet op, for at øge Opstartsprocessen.

For at nå dette afsnit, skal du klikke på Opstartsprogrammer efter du har gennemført optimeringen, under Andre funktioner afsnittet:

Hvert program kan indstilles på Aktiveret, Deaktiveret, Forsinket.

Aktiveret: programet starter op samme tid med Windows.

Deaktiveret: programet starter ikke op med Windows, men du kan stadig starte den manuelt.

Forsinket: programet starter op med Windows, men kun efter Windows har først startet op dens processer.

Gem ændringer: PC Tune Up vil gemme alle indstillinger du har valgt for enhvert program i listen.