Oversigt over sårbarhedsscanner

Plugin tilgængelig med

Introduktion til sårbarhedsscanneren

Ved at opdatere styresystemet og foretage andre forebyggende foranstalninger, kan du minimere risikoen af tredjeparts adgang på din computer og informationer gennem forskellige midler.

For denne grund BullGuard’s Sårbarhedsscanner modulen scanner for manglende sikkerheds opdateringer og tjekker for andre potentielle risiko såsom forbindelser til usikre WiFi netværk, om der er programmer fra flytbare enheder der køres automatisk, eller om alle enheders dreve er digitalt markeret eller andet.

Hvorfor er der behov for en sårbarhedsscanner?

Truslerne mod brugernes sikkerhed er talrige, og der anvendes flere metoder – lige fra virusinfektioner til identitetstyveri. Sådanne metoder er særligt effektive, når de rettes mod folk, hvor softwaren og styresystemerne på deres computere er meget forældede. Sådanne angreb er sjældne, men ofte meget ødelæggende, og de endelige følger er sædvanligvis:

•      - Windows og installerede programmer begynder at være ustabile og hele systemets staabilitet er i fare.

•      - Computeren bliver en trussel for ethvert netværk, som de er tilsluttet, fordi infektioner, der stammer fra
  •        deres computer, kan sprede sig inden for netværket.

•      - Alvorlige malwareinfektioner kan stjæle vigtige private oplysninger (login-oplysninger, e-mail
  •        adressekartoteker eller instant messaging-kontakter).

• Angribere får adgang til computere og kan ødelægge enhver igangværende aktivitet (i nogle tilfælde kan angribere foretage adgangskodebeskyttelse af brugerdokumenter).
  •

Hovedafsnittet i Sårbarhedsscanneren giver dig adgang til modulets hovedfunktioner.

Scan: Ved at klikke på denne knap startes der en generel gennemgang af computeren med fokus på sikkrerhedsspørgsmål i det installerede program og Windows styresystemet.

Rapporter: Den går til MeddelelsercentralenMain14 > Sårbarheder > Aktivitet sektionen, hvor du kan åbne listen over tilgængelige opdateringer og patches for de problemer, der er fundet under en tidligere scanningsaktivitet.

Indstillinger: åbner et nyt afsnit, hvor du kan aktivere/deaktivere for sårbarhedsscanneren og konfigurere en scanningsplan.