Game Booster oversigt

Plugin tilgængelig med

Sikker spiloplevelser uden tab af ydelser

Det er ikke let at vælge mellem den ultimative spiloplevelse og at beskytte din computer mod online trusler. Men takket være Game Booster det behøver du ikke. Denne plugin gør det muligt til at nyde dit spil uden tab af ydeevne, men med de fulde fordele ved avanceret internetsikkerhed.

Game Booster beskytter mod rammedråber forårsaget af programmer, der er initialiseret af brugeren, og som ikke er kernen i systemet. Dette betyder, at alle apps, der kører, mens du spiller, kører isoleret på en enkelt CPU-kerne, mens resten af CPU-kernerne tildeles spillet til en bedre spiloplevelse. Da alle CPU'er i dag har mere end 2 tilgængelige kerner, er Game Booster en levedygtig løsning for brugere, der ønsker at få den bedste spiloplevelse med nul indsats.

Hvorfor sikkerhed er et problem for gamere

Typiske frustrationer for gamere er uendelige firewall-beskeder, kraftigt ressourceforbrug, der resulterer i forringet spil og opdateringsprocesser, der igangsættes i løbet af spillet.
BullGuards Game Booster-modul sikrer en problemfri og grundigt fornøjelig spiloplevelse uden at skulle deaktivere sikkerhedsapplikationen.

At køre en Internet Security-pakke på din computer bruger nogle af maskinens ressourcer. For eksempel kræver Antivirus realtid filovervågning og Firewalls kontinuerlige trafikfiltrering systemressourcer og processortid. Da disse ressourcer er begrænsede, kan de have en indflydelse på, hvordan spil kører, især med nutidens teknologispil, der helt sikkert vil belaste computerens ressourcer.

Med dette i tankerne, har BullGuard designet Game Booster, så du kan få en forbløffende og uafbrudt spiloplevelse uden at skulle gå på kompromis med din computers sikkerhed.