Game Booster Indstillinger

For at nå dette afsnit skal du gå til Indstillinger på hovedskærmen og vælge indstillingen Game Booster:

Under denne fane kan du slå Game Booster-komponenten til eller fra. Den registrerer automatisk, når der spilles et spil og optimerer det.

Game Booster er designet til at beskytte dine spil fra at "hakke" som følge af, at der kører andre programmer, ved at tildele systemressourcer til dit spil, samtidig med at den begrænser andre programmers brug af ressourcer.

Hvis indstillingen Automatisk registrer og boost spil er slået til, vil BullGuard automatisk registrere, når en bruger spiller et spil i fuld skærmstørrelse og begynde at optimere det.

Under spillet vises en widget på skrivebordet, så du kan slå optimering fra, hvis du ønsker det.