Sådan opgraderer du til den nyeste Windows-version

En vigtig del af computersikkerhed er at have alle opdateringer af styresystemer og opdateringer til installerede hardware-drivere. Opdateringer består af fejlrettelser og rettelser af identificerede sikkerhedssårbarheder, som hjælper med at beskytte dit system fra angribere sammen med din sikkerhedssoftware.

Den bedste måde at være sikker på er at indstille Windows Update til at installere opdateringer automatisk. Men hvis du ønsker at gøre dette manuelt, kan du se her, hvordan du tjekker for nye opdateringer:
  1. Åbn kontrolpanelet eller Windows Indstillinger.
  2. Klik på Opdater og tryk på knappen/linket "Kontroller for opdateringer".
  3. Sørg for, at du installerer alle opdateringer, både vigtige og valgfrie.