Oversigt over modulet Hjemmenetværksscanner

Plugin tilgængelig med:

Med stadig flere nye smartenheder på markedet er hjemmenetværk blevet meget udvidede. Men nogle af de enheder, der er forbundet med dine netværk, kan have sårbarheder, som det er nemt at udnytte, og derved udsættes dine personlige data for risiko.
Hjemmenetværksscanneren sørger for, at du har kontrollen over dit netværk ved at identificere nye netværksforbindelser, og overvåge nye enheder, som forsøger at oprette forbindelse til dine netværk, udover at give dig en oversigt over alle nuværende eller tidligere forbundne enheder og udpege dem, der eventuelt kan udsætte dit netværk for eksterne trusler.
Hjemmenetværksscanneren omfatter to komponenter:

• Scanning i realtid: Hvis enheden er forbundet til et overvåget netværk, kører realtidsscanningskomponenten automatisk i baggrunden og identificerer netværk, som enheden er forbundet til, og enheder forbundet til foretrukne netværk.
  • Anmodet scanning: Denne komponent foretager en scanning af alle de overvågede netværk, som enheden er forbundet til, og identificerer alle smartenheder, der er forbundet til disse netværk.
  •
  •

En kort oversigt over Hjemmenetværksscanneren

Hjemmenetværksscannerens hovedfunktioner kan tilgås fra knappen Vis andre handlinger (...) i den tilknyttede boks. Du kan således køre de ønskede scanninger og tilgå Hjemmenetværksrapporter og indstillinger.
Mit netværk: Åbner et vindue, der viser de overvågede netværk, som enheden aktuelt er forbundet til, og det samlede antal onlineenheder med deres tilsvarende oplysninger. I dette vindue kan brugere redigere enhedernes navn og type.
Scan netværk: Starter en anmodet scanning af de overvågede netværk og af de smartenheder, der er forbundet til disse netværk.
Rapporter: Viser alle logposter, der svarer til tidligere anmodede scanningsrapporter, og brugerne kan se detaljerne i de valgte rapporter.
Indstillinger: Åbner et nyt vindue, hvor du kan konfigurere modulet Hjemmenetværksscanner, redigere listen over overvågede og ignorerede netværk, og indstille tidsrammen for sletning af inaktive enheder fra netværket.
Hvis du klikker på den statuslinje, der vises under scanningen, kommer du til fanen Meddelelsescenter > HjemmenetværksscannerIgangværende.