Sikkerhed til PC Guider

Find al den hjælp, du har brug for, med detaljerede vejledninger til de forskellige aspekter af BullGuard-beskyttelse

Hjemmenetværksscanners indstillinger

For at komme til dette afsnit skal du klikke på knappen Vis andre handlinger  i Hjemmenetværksscannerens felt og vælge Indstillinger.

I dette afsnit kan du:
 
  • - slå Hjemmenetværksscannerens realtidsscanningsfunktion til eller fra,
  • - redigere listen over overvågede og ignorerede netværk,
  • - vælge tidsrammen for sletning af inaktive enheder fra netværksoversigten.
  •  
Der er to indstillingsniveauer:


Grundindstillinger

Her kan du slå Hjemmenetværksscannerens plug-in's realtidsscanningsfunktion til eller fra.


 

Avancerede indstillinger


Overvågede netværk: Ved at klikke på knappen Redigér liste åbnes et vindue med en liste over alle overvågede netværk.
 
  • Knappen Fjern fjerner den valgte post på listen.
  •  
  • Hvis du fjerner et netværk fra listen over Overvågede netværk og forsøger at oprette forbindelse til det igen, vil du få samme notifikation som ved en nyligt identificeret netværksforbindelse.
  •  
Ignorerede netværk: Ved at klikke på knappen Redigér liste åbnes et vindue med en liste over alle de ignorerede netværk.
 
  • Knappen Fjern fjerner den valgte post på listen.
  •  
  • Hvis du fjerner et netværk fra listen over Ignorerede netværk og forsøger at oprette forbindelse til det igen, vil du få samme notifikation som ved en nyligt identificeret netværksforbindelse.
  •  
Slet inaktive enheder på Oversigt over netværk efter: I rullemenuen under denne indstilling kan du indstille et tidsrum for inaktivitet, hvorefter enheder automatisk slettes fra oversigten over netværk (aldrig, 1 måned, 3 måneder eller 6 måneder).
 

Var dette til hjælp?