Secure Browser

Plugin tilgængelig med:

Secure Browser giver den fulde oplevelse af en normal browser, men tilbyder også flere lag af beskyttelse.

For at anvende Secure Browser kan du bruge genvejen på skrivebordet eller starte den fra BullGuard-hovedmenuen.

På hvert punkt i din browseroplevelse vil du blive informeret om, hvorvidt din browsing er sikker, gennem et sæt kontroller:

1. Certifikat: Dette kontrollerer, at webstedets certifikat findes og er gyldigt.
2. Cloudcheck: Dette kontrollerer, om siden er sikker at få adgang til.
3. WiFi: Dette kontrollerer, at WiFi-forbindelsen er sikker.
4. HTTP via HTTPS: Dette kontrollerer, om det websted, du besøger, har usikre elementer i det.
5. DNS-kryptering: Dette vil kontrollere, at den aktuelle server, som siden er på, er den, du har forsøgt at nå.
6. PC-status: Dette rapporterer, om din pc er ren.
7. BullGuard-status: Dette sikrer, at din sikkerhed er tændt.
8. BullGuard VPN: Dette kontrollerer, om du har BullGuard VPN, og anbefaler, at du tænder for den for en fuldt sikret browsing-session.

Vores anbefaling er at navigere væk fra websteder, der ikke består testene.