Indstillinger for Sårbarhedsscanner

For at komme til afsnittet Indstillinger skal du klikke på knappen   i afsnittet Sårbarhedsscanner og vælge Indstillinger:

Sårbarheder: Her kan du slå Sårbarhedsscannerens motor til eller fra.

For at komme til Sårbarhedsscannerens underafsnit skal du klikke på knappen Avanceret i vinduets øverste højre hjørne.

Undersøgte områder: Her kan du slå de områder, der automatisk skal undersøges for sårbarheder, til eller fra. Hvis du ønsker flere oplysninger, kan du læse kapitlet Kør Sårbarhedsscanner.