For at installere BullGuard VPN, klik her for at starte downloading af installationsfilen.

Åbn mappen Overførsler (fra hvilken som helst browser, genvejstasterne er CTRL og J) og dobbeltklik på BullGuardVPNSetup.exe.

Vælg Ja, når du bliver spurgt, om du tillader BullGuard VPN at foretage ændringer i dit system.

Klik på Installer, og følg vejledningen.

Bemærk: En TAP komponent vil også blive installeret, BullGuard VPN TAP Adapter. Enkelt sagt er dette et virtuelt netværkskort, som gør det muligt for applikationen at fungere.

Når programmet er installeret, skal du aktivere det ved at oprette et abonnement eller logge ind med et eksisterende abonnement. Se Konto og abonnement for mere information.