VPN-tilgang blokkert i India

På grunn av nye nettsikkerhetsforskrifter i India har The Indian Computer Emergency Response Team (CERT-In) nylig kunngjort at de fra 27. juni 2022 vil kreve at alle VPN-leverandører logger informasjon som f.eks. e-postadresser, IP-adresser, tidsstempler og mer. Denne informasjonen skal deretter lagres i minst 5 år.
Vi forplikter oss til å holde dataene til kundene våre private, så dette direktivet er uforenlig med vår policy om VPN uten loggføring. Derfor kan vi ikke lenger tilby servertilgang til alle brukere i India, uavhengig av plassering, fra og med 27. juni. Alle brukere kan imidlertid fortsatt bruke vårt VPN når de reiser utenfor India.
Konsekvenser for deg:
  • Du kan fortsette å bruke Secure VPN når du reiser utenfor India.
  • Du har ikke tilgang til Secure VPN når du fysisk befinner deg i India.
  • Du har ikke tilgang noen servere i India fra noen som helst plassering.
Hvis du vil ha mer informasjon om dette direktivet, kan du se CERT-In-direktivet. Hvis du vil ha mer informasjon om vår Ingen loggføring-policy, kan du lese om dette her.