BullGuard eller en tjeneste starter ikke, hva gjør jeg?

Det er en håndfull situasjoner der BullGuard ikke starter, eller en av sine tjenester ikke starter.

1. Hvis du har et annet sikkerhetsprogram installert (eller rester fra en feil avinstallasjon) og det blokkerer
         BullGuard> Du må avinstallere det programmet / rydde opp rester.
     2. Noen av dine Windows-tjenester er skadet. Disse må repareres.
     3. Datamaskinen din er allerede infisert.

De vanligste feilmeldingene en bruker kan motta når du installerer BullGuard er: "Vbscript error" eller "Hovedtjenesten kjører ikke BullGuard kan ikke starte" (etter installasjon). Alternativt kan det komme feil uten en spesifikk feilmelding.

Det beste rådet vi kan gi deg, er å Klikke her for å starte en Live-chat, og vi hjelper deg gjerne.

Vi har kvalifiserte teknikere som kan bidra til å fjerne motstridende programmer eller infeksjoner og reparere systemet ditt.