Min Internett-tilkobling virker ikke, hva gjør jeg?

Feilsøking av tilkoblingsproblemer kan være en utfordring.

Hvis tilkoblingen din fungerte før du tok noen tiltak på datamaskinens handling, prøv å gå tilbake til innstillingene som var aktive før handlingen, og      test      om forbindelsen virker.

Hvis forbindelsen fremdeles ikke virker, kan problemet skyldes ett av følgende:

1. Ruteren / modemet - På kontrollpanelet må du kontrollere om brannmuren er på og prøve å deaktivere den.
2. Innstillinger for Internett-tilkobling på enheten din - Du kan gjenopprette nettverksstabler i henhold til denne håndboken.
3. Brannmur på enheten din - Prøv å deaktivere brannmuren midlertidig.
4. VPN-programmet - Prøv å avinstallere programmet midlertidig og installer det på nytt.