Installatie

Ik heb BullGuard beveiliging al geïnstalleerd. Waarom heb ik VPN nodig?

BullGuard Antivirus, BullGuard Internet Security en BullGuard Premium Protection zijn producten die beveiliging aanbieden voor de apparaten waarop ze geïnstalleerd worden.
De hoofdfunctie van een beveiligingsprogramma is om de kwaadaardige code, onafhankelijk van het formaat, te blokkeren zodat deze op uw apparaat niet kan ingaan.

BullGuard VPN verbergt uw identiteit op internet, waardoor het lijkt alsof u zich op een andere fysieke locatie bevindt en beveiligt (versleutelt) uw internet traffic.

Hier zijn enkele voorbeelden van VPN-gebruik:
  1. U bent weg op vakantie maar wilt shoppen in uw eigen valuta, niet de lokale valuta.
  2. U bent op vakantie en wilt naar uw favoriete films kijken op streaming websites zonder geografische beperkingen.
  3. U bent in een restaurant en u wilt verbinding maken met een publiek draadloos netwerk.
  4. U wilt een versleutelde verbinding met uw bank.