Installatie

Hoe kan ik de BullGuard instellingen op mijn toestel configureren?

Zodra BullGuard geinstalleerd is, is het door het principe “plug and play” klaar voor gebruik en hoeft u  het toestel niet opnieuw op te starten.
Er zijn een paar instellingen dat u kunt personaliseren:

Voor WINDOWS COMPUTER

Antivirus
     Om een Snelle/Volledige/Aangepaste scan te plannen, loop de stappen in deze aanwijzing door: Antivirus
     profielen
.

U moet ook applicaties van de scan overslaan, indien ze vaak bijgewerkt worden en soms met niet ondertekende bestanden.
U kunt meer erover hier vinden: Antivirus Instellingen.

Backup
     Het instellen  van een back-up profile is het verantwoorde manier van werken.
     U kunt One Drive, Dropbox, Online Drive of een locale harde schijf voor uw back-up kiezen.

Ouderlijk Toezicht

Indien u uw computer met uw kinderen deelt, kunt u een aparte Windows account aanmaken, met
     Gebruiker machtigingen. Gebruik BullGuard om web filtrering, toegang, applicaties en zelf specifieke
     gegevens, zoals creditcards te controleren.

Voor ANDROID APPARAAT

De instellingen van de BullGuard app zijn via de Mobile Security Manager platform gecontroleerd.