Vormen verouderde webbrowsers een beveiligingsrisico?

Het is uiterst belangrijk dat u uw webbrowser up-to-date houdt. Verouderde webbrowsers kunnen namelijk een groot beveiligingsrisico vormen.
Wanneer u een verouderde browser gebruikt, loopt u ook nieuwe en nuttige functies mis die door huidige browsers worden ondersteund.

De nieuwste webbrowsers worden over het algemeen automatisch geüpdatet.
Sommige ontvangen echter geen updates meer, zoals Internet Explorer, dat nu is verouderd (Microsoft heeft al een vervangende browser, Edge genaamd, geïntroduceerd).

Als u Internet Explorer gebruikt, is het raadzaam over te schakelen op Microsoft Edge of een andere actuele webbrowser om te profiteren van alle voordelen die moderne versies bieden.

Update uw browser:

Edge
Opera
Google Chrome
Mozilla Firefox