Ik krijg een foutmelding wanneer ik verbinding met de VPN wilt maken. Wat moet ik doen?

Hier zijn een paar oplossingen die u kunt proberen als u problemen ervaart wanneer u verbinding met de VPN wilt maken:
  1. Indien u een andere beveiligingssoftware op uw apparaat heeft geïnstalleerd, een andere dan BullGuard, moet u een uitzondering in de software maken voor de BullGuard VPN app en zijn mappen.
  2. Controleer of de verbinding met een andere server werkt.
  3. Controleer of de TCP verbinding werkt ipv UDP en vice-versa.
  4. Controleer of Kill Switch ingeschakeld is en probeer deze uit te schakelen.
  5. Start uw PC opnieuw op.
  6. Log uit en in van de applicatie BullGuard VPN.
  7. Verwijder/Repareer het BullGuard VPN programma.
  8. Alleen voor Windows: Gebruik de Diagnostic tool om uw netwerk te flushen. U kunt de tool in de Instellingen van het BullGuard VPN programma vinden.
Als al het bovenstaande niet werkt, kan het probleem veroorzaakt worden door een stuurprogamma en dit moet verder onderzocht worden door het technische team. Het beste advies is om contact met BullGuard Ondersteuning op te nemen zodat u door een medewerker geholpen wordt.