Waarschuwingen

Viruswaarschuwingen

Als tijdens het opstarten geïnfecteerde bestanden worden aangetroffen, krijgt u via een pop-upvenster informatie over wat het antivirusprogramma hiermee gedaan heeft. De reactie van BullGuard op een virus is afhankelijk van welke eerste en tweede acties u heeft ingesteld.

Alert for blocking infected file

Als de infectie in de quarantaine gezet is, klik op de onderstreepte quarantaine link en BullGuard zal het Quarantaine venster tonen. U kunt meer informatie over het beheren van de quarantaine inde Quarantaine handleiding lezen.

Om het pop-upvenster te sluiten, klikt u op de knop Sluiten.

De knop Meer informatie toont meer informatie over de door BullGuard verhinderde infectie, zoals de naam van het virus, het exacte pad en het proces dat toegang probeerde te krijgen tot het geïnfecteerde bestand.

More Options

Gedragsscanner-waarschuwingen

Als u de Behavioural-engine heeft geactiveerd, kunnen er pop-upberichten verschijnen over actieve toepassingen op uw computer. Applicaties op de Zwarte lijst (bekende malware) worden automatisch geblokkeerd terwijl andere applicaties als verdacht kunnen worden gemarkeerd.

Het pop-upbericht toont het uitvoerbare bestand.

Door op quarantaine  te klikken, wordt het uitvoerbare bestand in de BullGuard Quarantaine map geplaatst. Het bestand wordt van de oorspronkelijke locatie verwijderd.

Vals Positief rapporteren: stuurt het proces voor analyse naar ons toe. De detectie zal verwijderd worden indien het uit onze tests blijkt dat die een vals verdacht was.

Meer informatie: toont aanvullende informatie over het uitvoerbare bestand, zoals het pad, het veiligheidsrisico en het proces-ID (procesidentificatienummer).

AV56

U kunt ook zien waarom BullGuard het bestand heeft geblokkeerd (op grond van welke regels het als verdacht is gemarkeerd):
- Bestanden/Register gewijzigd
- Bestanden die worden aangemaakt in sensitieve/beschermde delen van het besturingssysteem

E-mailwaarschuwingen

De realtime antivirusbeveiliging houdt ook de inkomende en de uitgaande e-mails in de gaten. U krijgt bericht wanneer een infectie van uw computer door een virus binnen een e-mailbericht is verhinderd.

Sluiten: Sluit het berichtvenster.

Meer informatie: toont meer informatie over de door BullGuard verhinderde infectie, zoals de naam van het virus, het e-mailadres van de afzender en het proces waardoor de e-mail is geopend (uw e-mailclienttoepassing).